Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Mięsko przygotowujemy do duszenia - najpierw solimy, obsypujemy czosnkiem granulowanym i kucharkiem. Dokładnie mieszamy i odstawiamy na min godz do lodówki. Im dłużej mięsko będzie smaczniejsze.


Spróbuj również

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    muszą być pyszne :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    usmiech

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    berys18

    bardzo ciekawy pomysł
  • 0
    dsc05018
    Opublikowano

    Pietruszka

    fajne
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    super danie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justa32

    pyszne mięsko:-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !