Sposób przygotowania

Buraki dobrze myjemy nie obieramy i gotujemy w wodzie z dodatkiem przyprawy uniwersalnej lub soli . PO ugotowaniu studzimy ,obieramy i ścieramy na tarce duże oczka.Do śmietany dodajemy chrzan i majonez mieszamy . Jabłko ścieramy na tarce dodajemy do buraków .Mieszamy ,dodajemy sos śmietanowy ,wszystko razem mieszamy .doprawiamy do smaku sola pieprzem i cukrem .

Komentarze

  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    Ozadbiamy natką
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    Ja buraki zawsze w słoiki pakuję :))) pomysł ciekawy
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Megi

    nie ma jak buraczki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !