Sposób przygotowania

Boczek pokroić na małe kawałeczki i podsmażyć na rumiano. Jajka wbić do misy, dodać mleko i rozmącić dokładnie widelcem lub trzepaczką .Wlać na patelnię do boczku i posolić do smaku . Smażyć tak długo ,aż jajka się całkowicie zetną . Na koniec posypać posiekaną natką pietruszki .Można podać z pieczywem lub z tłuczonymi ziemniakami i do tego mizeria z ogórków.

Komentarze

  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    Dziękuję za odwiedzenie mojej strony z przepisami ;-) ,pozdrawiam
  • 1
    th23
    Opublikowano

    ttrytka

    smakowicie wygląda
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    smakowita
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    super na śniadanko w weekend
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    jak ja dawno nie jadłam takiej jajecznicy

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !