Sposób przygotowania

Ogórki i cebulę zetrzeć na tarce o drobnych oczkach, odcisnąć sok. Rybę obrać z ości. Włożyć wszystko do miseczki, rozgnieść widelcem i wymieszać z majonezem. Doprawić pieprzem. Taka pasta świetnie nadaje się do smarowania pieczywa.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo lubię...
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agunesu

    świetna pasta:)
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    uwielbiam rybne pasty
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    b.dobra !
  • 1
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !