Sposób przygotowania

Do wody wsypujemy żelatynę mieszamy ,podgrzewamy z kostką bulionową warzywną Mieszamy .Odstawiamy do wystudzenia . Marchewkę gotujemy .PO ugotowaniu kroimy drobno. Kukurydze odsączamy ,Oliwki kroimy w plasterki.Paprykę kroimy w kosteczkę. Do salaterek wlewamy łyżkę żelatyny i czekamy aż stężeje .Następnie dajemy warstwę papryki ,dajemy troszkę żelatyny z bulionem i układamy następne warstwy warzyw .Wstawiamy do lodówki .Podajemy pokropione octem jabłkowym

Komentarze

  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    lekkie
  • 0
    original
    Opublikowano

    janek64

    Proste a smaczne :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !