Sposób przygotowania

Ziemianki obieramy i kroimy w plasterki. Plasterki podsmażamy na oleju na złocisto, posypując ziołami prowansalskimi. Usmażone ziemniaki wyjmujemy z patelni. Cebulę kroimy w półplasterki i podsmażamy na oleju. Jajka mieszamy z mlekiem, doprawiając solą i pieprzem. Do podsmażonej cebuli, dodajemy ziemniaki i wszystko zalewamy masą jajeczną. Smażymy do złocistości.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    treonina

    mmm! wygląda smakowicie :-)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Joanna46

    Musi być bardzo syta pewnie.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    luki1984

    pychotka
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !