Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Przygotować foremkę/użyłam tortownicy o średnicy ok.23 cm/ i papier do pieczenia.Wielkość papieru powinna być większa niż rozmiar foremki o kilka centymetrów z każdej strony.Wystarczy go dobrze namoczyć w wodzie ,wycisnąć i wyłożyć całą formę/z bokami/. Obrać gruszki i pokroić w średniej wielkości kostkę. Do miski z gruszkami wbić jajka,dodać cukier i przy pomocy drewnianej łyżki lub rózgi do ubijania wymieszać dokładnie masę.


Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Misiabe

    mmm pysznie wygląda!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Renata22

    na pewno smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    joanna__s

    No to już wiem jak wykorzystać gruszki. Wygląda pysznie.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !