Sposób przygotowania

Czerstwą bułkę namaczamy w mleku i mieszamy z resztą składników. Formujemy małe kotleciki obtaczając je w bułce tartej. Smażymy na oleju z każdej strony.

Sos pomidorowy:
2litry rosołu zagotowujemy z łyżką przecieru pomidorowego, podbijamy łyżką śmietany i mąką z wodą. Przyprawiamy solą,pierzem,ziołami prowansalskimi i ostrą papryką.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo lubię
  • 2
    original
    Opublikowano

    ronald88

    uwielbiam
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    bardzo mi smakują takie
  • 0
    original
    Opublikowano

    dabrowianka

    w sosie pomidorowym jeszcze nie jadłam, brzmi smacznie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Paulina33

    mmm pychotka :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    bercik1

    Pyszne danie.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    extra
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna56

    Musze spróbować:o)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smacznie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    magmonika1995

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna28

    interesujące:)
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    często robię takie tylko do mięsa dodaje kapustę białą poszatkowaną
  • 1
    original
    Opublikowano

    AURELKA

    uwielbiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    wiola333

    bardzo smaczny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !