Sposób przygotowania

Ryby umyć, skropić sokiem z cytryny i pozostawić na ok 50 minut. Na dobrze rozgrzanym tłuszczu zeszklić cebulę pokrojona w kostkę. Pieczarki obrać, drobno poszatkować i dodać do cebuli. Włożyc masło i ponownie podgrzać. Ryby opruszyć pieprzem i solą, ułożyć w rondlu, przełożyć cebulą z pieczarkami, dolać odrobinę wrzącej wody i dusić pod przykryciem na wolnym ogniu ok 30 minut. Mąkę wymieszać z śmietaną i wlać do duszonej ryby, ponownie zagotować i odstawić.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    usmiech

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !