Sposób przygotowania

Krok 1 / 6

Przykładam formę do papieru do pieczenia, obrysowuję kształt i wycinam papierowy spód dna na blaszkę. Według tego szablonu wycinam także kształt serca z ciasta francuskiego.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    na dzięń kobiet do kawusi..
  • 2
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Śliczne serducho!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andysz

    pyszności;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    piękna
  • 0
    dsc05018
    Opublikowano

    Pietruszka

    wygląd tego ciasta, aż za serce chwyta:) fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Wygląda super :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !