Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Ogórki umyć, wytrzeć, ewentualnie jeśli ktoś lubi obrać ze skórki (ja wolę nieobrane). Pokroić w cienkie plasterki. Delikatnie posolić, wymieszać, odstawić na ok. 15 minut. Po tym czasie odlać powstały sok.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszności..
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ewa6274879

    Oj zjadłabym... tak dawno nie jadłam.
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    o smakowite mniam mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    monika1968

    Ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczny dodatek do obiadu
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 3
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    uwielbiam!!!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuchareczka1979@wp.pl

    Lubie czosnek
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    ekstra smak
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    umm... pychotka
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Smaczny dodatek do obiadu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    to coś dla mnie :-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    pychotka,lubię taką.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !