Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Przygotować 6 półcentymetrowych plastrów sera, najlepiej okrągłego np. salami.
Mięso mielone wymieszać z bułką tartą, jajkami i przyprawą na jednolitą masę. formować z mięsa kulki i rozgniatać po jednej z każdej strony plastra sera, tak aby całość była w kształcie dużego kotleta.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    freekate

    Jako dziecko jadałam takie kotleciki.... sentymentalne są jak dla mnie :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    fajny pomysł
  • 1
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    rewelacyjny pomysł!
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    zgadzam się - świetny pomysł z tym serem :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    berys18

    fajnie to wymyśliłaś, super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Akna

    fajne!! musze wyprobowac!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    pyszny obiad:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Anio?eczek

    fajne przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    fajne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    rewelacyjny pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    jakbym nie zobaczył to bym nie uwierzył, że się nie rozwalą podczas smażenia :o) Każdy pomysł urozmaicenia tradycyjnego obiadu jest wart promocji

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !