Sposób przygotowania

Mięso doprawić do smaku. Bułkę namoczyć w wodzie i dobrze odcisnąć.
Ryż ugotować wcześniej i odstawić do ostygnięcia.
Mięso połączyć z bułką i ryżem, dodać jajko i starty ser.
Masę dobrze wyrobić i uformować kotleciki.
Panierować w bułce tartej i smażyć na oleju.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    gottrina

    ciekawy przepis
  • 2
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    <font color="maroon"><b>*** Serdecznie zapraszam do zapoznania się z moimi przepisami i pomysłami na bardzo zróżnicowane potrawy :) *** Każdy znajdzie tutaj coś dla siebie :)</b></font color="maroon">
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    z ryżem robię zawsze jak zostaje mi farsz z gołąbków...
  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna__s

    Ciekawy przepis. Ja też mam trochę zamrożonego farszu do gołąbków. Trzeba odmrozić i przygotować.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    świetny pomysł na obiad:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    safcia

    tzw oszukane gołąbki tylko bez kapusty
  • 0
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    Nie do końca... Podaje się je, jako kotlety - usmażone... Gołąbki jednak się dusi i podaje z sosem...

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !