Sposób przygotowania

Z pieczarek odkrajamy nóżki i delikatnie je wydrążamy. Filety kroimy w paski i lekko je rozbijamy. Solimy. Każdą z pieczarek owijamy wokół "paskiem" fileta. Trzonki pieczarek i cebulę drobno kroimy. Podsmażamy cebulę, trzonki i to co wydrążyliśmy z pieczarek. Ogórka kroimy w cienkie plasterki. Wkładamy po jednym plasterku do każdej pieczarki, a na to układamy farsz cebulowo-pieczarkowy. Posypujemy startym serem i odrobiną chili.
Zapiekamy przez ok 30min w temp 180-200st.

Smacznego!

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Joanna46

    Myślę, że spróbuję tego przepisu. Fajnie się zapowiada.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    dobry przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !