Sposób przygotowania

Do garnka wlewamy wodę dodajemy pokrojona w plasterki marchewkę, udko z kurczaka cebule kalafior. Wszytko to doprowadzamy do wrzenia i gotujemy na małym ogniu ok 30 min, następnie dodajemy przyprawę uniwersalną Prymat, kostkę bulionową i sól do smaku i gotujemy następne 30 mi. Po upływie tego czasu dodajemy kasze i jeszcze gotujemy ok 30 minut, następnie dodajemy śmietankę i doprowadzamy do wrzenia......Tak przygotowana zupę posypujemy pietruszka

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ewa6274879

    ciekawa zupka :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    anulka69

    dobra
  • 5
    original
    Opublikowano

    Dorota37

    ciekawa zupka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kasia46

    fajny przepis.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    apetyczna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ewka1978

    Fajna alternatywa dla tradycyjnego krupnika
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kikiriki

    no no, ciekawe :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    sara1

    zupa ciekawa zapowiada się apetycznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justyna28

    fajan:)
  • 1
    beztytulu
    Opublikowano

    marzenciak1985

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    bgs1984

    pychota
  • 2
    original
    Opublikowano

    Urszula5

    fajna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Agiatis

    wow, ale gęsta;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !