Sposób przygotowania

Marchewkę obrać i umyć następnie zetrzeć na drobnej tarce. Jabłko obrać i umyć, zetrzeć na grubej tarce. Z połowy cytryny wycisnąć sok, przelać przez siteczko aby nie było pestek. Pietruszkę bardzo drobno posiekać. Połączyć ze sobą wszystkie składniki i wymieszać dodając cukier. Surówkę podawać jako dodatek do drugiego dania. Smacznego!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewaaa

    też taką robię do ryby, to ulubiona surówka dzieci w moim domu rodzinnym :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię i do obiadu i jako "zapychacz" wieczorem...
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    pyszna :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    bardzo lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    fajna
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    apetyczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !