Sposób przygotowania

Filet z łososia bez skóry kroimy na kawałki a następnie doprawiamy sol, pieprzem i sosem teriyaki.

Dodajemy tyle sosu by każdy kawałek był dobrze nasmarowany sosem., a następnie odstawiamy (można przygotować dzień wcześniej i odstawić na noc do lodówki).

Piekarnik nagrzewamy do 180C a następnie wstawiamy tacę/naczynie z równomiernie rozłożonym łososiem.
Pieczemy ok. 15 minut.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Łosoś zawsze i wszędzie - pycha!
  • 0
    original
    Opublikowano

    manaika

    super wygląda!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Beata73

    łosoś to mój smak

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !