Sposób przygotowania

Szklankę kawy,cukier,kakao i Kasię rozpuszczamy na wolnym ogniu mieszając. Studzimy.Dodajemy mąkę,proszek do pieczenia i jajka miksujemy.Pieczemy w temperaturze 180 stopni ok. 60 minut. Gdy ciasto wystygnie dekorujemy kremem. Krem: Ubijamy śmietanę z cukrem pudrem stopniowo dodając mascarpone.Na koniec dodajemy likier.Dekorujemy ciasto.

Smacznego!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika111

    Pyszności! Muszę wypróbować...
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    wygląda świetnie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ewa78

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    kochanyptysiu

    dziękuję

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !