Sposób przygotowania

Penne gotujemy według przepisu na opakowanie ,uwaga ,żeby nie rozgotować .Musi być al dente.Do gotowania dodajemy sól i oliwę . Po ugotowaniu odcedzamy . Marchewkę gotujemy . Zimna kroimy w paseczki słupki .Takie słupki kładziemy do makaronu . Podajemy kropione oliwa ,doprawione pieprzem i posypane natka pietruszki

Komentarze

  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    lekkie dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    cris04

    Świetny pomysł! Nie widziałam jeszcze takiego makaronu penne,czy to jest jakaś nowość?
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !