Sposób przygotowania

Z kapusty pekińskiej zdejmujemy wierzchnie liścia i pozostałą kapustę drobno szatkujemy. Marchew po obraniu ścieramy na grubych oczkach, cebule staramy się pokroić w jak najdrobnieszą kostkę. Do oleju dodajemy natke pietruszki, nieco soli i pieprzu, mieszamy i wlewamy do warzyw. wszystko dokładnie mieszamy i podajemy jako surówkę do obiadu.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Będę testować..:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    caroline1983

    u mnie to klasyczna surówka, o ile dysponuje to dodaje jeszcze jabłko :)
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    bardzo dobra
  • 0
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    smacznie i zdrowo :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    smaczna i zdrowa
  • 0
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    smaczna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Urszula5

    zawsze jadłam marchewkę i kapusta kiszona ale tak też wypróbuje
  • 1
    original
    Opublikowano

    Cukiereczek13

    super wygląda :) i pewnie tak też smakuje

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !