Sposób przygotowania

Ziemniaki obrać, umyć i pokroić w paski na frytki. Smażyć na oleju, posypać przyprawą do ziemniaków. Karpia podzielić na kawałki posolić, panierować w mące, roztrzepanym jajku i bułce tartej i piec na oleju z obu stron na złoty kolor. Marchew zetrzeć na tarce a cebulę drobno pokroić i dodać do kapusty kiszonej. Przyprawić do smaku. Frytki, rybę i surówkę ułożyć na talerzu.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    postny,to postny ale jaki pyszny! mozna się najeść do syta.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Piotr24

    gdyby tylko frytki nie miały tyle kalorii jadł bym je codziennie ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    jolanta19

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Niunia1

    ojjj mogłabym jeść i jeść taki obiadek, pycha!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    marzena06

    bardzo smaczny obiadek
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    pycha jedzonko
  • 1
    original
    Opublikowano

    Gosia20

    mniam trzeba zrobić na obiad ;")
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    posty i zarezem syty
  • 1
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    to coś dla mnie :) nie tylko w post

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !