Sposób przygotowania

Mięso podzielić na porcje. Każdą porcję ponacinać tak, żeby była cieńsza, oprószyć solą czosnkową i pieprzem. Jajka rozbełtać, wymieszać z mlekiem. Każdy kawałek mięsa obtaczać w mące, moczyć w jajku, obtaczać w bułce tartej wymieszanej z granulowanym czosnkiem i kłaść na rozgrzany olej. Smażyć na rumiano z obu stron.

Komentarze

  • 0
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    pyszności
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    uwielbiam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    lubię takie mięsko
  • 2
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    czasami lubię właśnie zjeść takiego schabowego z drobiu
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    Na takie piersi to mój mężuś na pewno się skusi

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !