Sposób przygotowania

Zagotować mleko z cukrem i masłem. Rozrobić budyń z odrobiną zimnego mleka i wlać na gotujące się mleko. Mieszając doprowadzić do zgęstnienia .Przelać do 4 czarek.
Brzoskwinie zmiksować na mus .Nałożyć na budyń. Polać polewą i udekorować.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Ładnie nazywasz swoje potrawy
  • 1
    original
    Opublikowano

    sylwiachmiel

    wspaniale podane
  • 0
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Wprosiłabym się na taki deser tak ładnie podany:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Babciagramolka

    Hi hi- Ewciu- bo ja nazywam swoje potrawy tak by pamiętac czemu je zrobiłam - dla kogo , lub inspirowana czy .Tu był mus brzoskwiniowy to wydawało mi się , ze ,, musi być deser w kolorze złotym - stąd nazwa .
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Po prostu super deser.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Koper

    przecudne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ładnie podany:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ładnie podany:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    pycha deser
  • 3
    original
    Opublikowano

    iza15

    ale fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    pychota

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !