Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Makaron gotujemy do miękkości w wodzie z dodatkiem kostki rosołowej, odcedzamy, hartujemy zimną wodą. Marchew obieramy ze skóry, dokładnie myjemy, kroimy w kostkę. Na patelni rozgrzewamy masło. Wrzucamy mrożony groszek i marchewkę. Po chwili wlewamy szklankę wody i dusimy na wolnym ogniu 3-4 minuty.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    na zdjeciach muszle wyglądają na duże, ale to chyba nie są conchiglioni?
  • 0
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Nie, nie pamiętam jak się nazywały, ale to nie były conchiglioni, które zresztą do tej pory spotykałam tylko w wersji niepołączonej, a te są na środku złączone...
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    przepysznie wyglądają,bardzo apetyczne:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !