Sposób przygotowania

Krok 1 / 6

Biały cukier i pół szklanki wody podgrzewać, aż cukier się rozpuści, a płyn zacznie zmieniać kolor na brązowy. Tortownicę wyłożyć folią aluminiową. Na dno tortownicy wylać karmel.


Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    musi być pyszne,na pewno spróbuję
  • 1
    original
    Opublikowano

    Renia1

    same pyszne słodkości
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    pysznie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Rogalik

    pyszności
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    fajne
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    coś dla mnie lubię tego typu ciasta
  • 0
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Z chęcią zjadłabym kawałeczek takiego ciasta.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !