Sposób przygotowania

Orzechy zalewamy gorącą wodą i chwilę czekamy aż się zaparzą. Obieramy je ze skórki dzięki czemu pozbędziemy się ich goryczki. Siekamy ostrym nożem na bardzo małe kawałeczki. Masło roztapiamy w małym garnuszku, następnie dodajemy czekoladę (może być zarówno mleczna jak i gorzka, co kto lubi) następnie dodajemy mleko a na końcu kakao. Jak już uzyskamy jednolitą masę wsypujemy orzechy i mieszamy. Nakładamy na ciasto na ciepło.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Fiffi

    ciekawa
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    super polewa
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    ciekawy kolor
  • 0
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    swietna do ciast

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !