Sposób przygotowania

Utrzeć do białości miękkie masło z cukrem pudrem. Dodawać w trakcie ucierania po jednym żółtku oraz orzechy. Na końcu dodać skórkę i sok z cytryny. Masa powinna mieć, po utarciu, jednolitą konsystencję.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuchareczka1979@wp.pl

    fajne
  • 2
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    <font color="green"><b>*** Serdecznie zapraszam do zapoznania się z moimi przepisami i pomysłami na bardzo zróżnicowane potrawy :) *** Każdy znajdzie tutaj coś dla siebie :)</b></font color="green">
  • 1
    original
    Opublikowano

    Camill

    przyda sie niedlugo :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !