Sposób przygotowania

Ugotować ryż na sypko, wsypać do miski, ostudzić. Wbić do ryżu jajka, dodać połowę startego sera oraz stopione i ostudzone masło. Masę posolić do smaku. Dobrze wymieszać i wyłożyć na natłuszczoną blaszkę posypaną bułką tartą. Wierzch wyrównać, posypać resztą startego sera i skropić stopionym masłem. Piec 15-20 minut w gorącym piekarniku. Ostudzić i pokroić ostrym nożem w średnią kostkę.

Komentarze

  • 2
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    <font color="green"><b>*** Serdecznie zapraszam do zapoznania się z moimi przepisami i pomysłami na bardzo zróżnicowane potrawy :) *** Każdy znajdzie tutaj coś dla siebie :)</b></font color="green">

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !