Sposób przygotowania

Na patelni rozgrzać olej, dodać masło i mieszać, aż się rozpuści. Cebulę posiekać, dodać do tłuszczu i lekko zrumienić. Wcisnąć ząbek czosnku, dodać nieco soli, dużo pieprzu i tuńczyka osączonego z zalewy - najlepszy jest ten w dużych kawałkach!
Razem chwilę przesmażyć i wlać mleczko skondensowane. Doprawić łyżką majonezu i posiekanym szczypiorkiem.

Komentarze

  • 1
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    <b>*** Serdecznie zapraszam do zapoznania się z moimi pomysłami i przepisami na rozmaite potrawy :) *** Każdy znajdzie tutaj coś dla siebie :)</b>

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !