Sposób przygotowania

ser najlepiej starszy kruszymy w misce posypujemy solą i sodą .Nakrywamy odstawiamy w ciepłe miejsce na ok 3 dni . Gdy ser zacznie robić sie smarkaty czyli bedzie wyglądał jak ser topiony miskę wstawiamy na parę i mieszamy aż ser całkiem się stopi można tez dac ser na patelnie gorącą i mieszać aż ser stopi się .Można dodac kminek. Pyszny ciągnący .

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Też tak robię
  • 1
    original
    Opublikowano

    sylwiachmiel

    a ja pierwsze slysze o czyms takim
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    amorzenek

    super pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    apetyczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    ja też pierwszy raz słyszę o czymś takim
  • 3
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    świetny
  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    super serek i fajną ma nazwę ;-)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    super nazwa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Malinka

    Po prostu rewelacja, uwielbiam taki ser!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !