Sposób przygotowania

Z ciasta francukiego tniemy paski o szerokosci 3 cm i dł zalezy od foremek , ja uzyłam do rurek , pieczemy ok 25 min tylko tzreba pamietać by strona składania ciasta była obrócona do dna , by nam się kominki nie rozpadły ;)Fileta , pieczarki , cebulę , boczek kroimy na kostkę i podsmażamy doprawiamy do smaku dodajemy łyżkę musztardy , sól , pieprz i na koniec pietruszka i ser pleśniowy tylko do rozpuszczenia , takim gotowym farszem faszerujemy komink podajemy na zimno , to danie robiło furorę w miniony weekend u nas na imprezie ;)

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ana00

    apetycznie wygląda ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    banditka

    ladne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Bardzo ciekawa propozycja:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    lolajna7

    polecasz jakąś konkretną firmę odnośnie ciasta francuskiego? bo niektóre mocno czuć octem...
  • 6
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    Wiesz Jolu , ja kupuję albo w biedronce albo w lidlu te mam sprawdzone i są pyszne ;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    lolajna7

    Ja przekonałam się ostatnio do ciasta francuskiego z Tesco, chyba lepsze niż to z Biedronki :) a czy można czymś zastąpić kurczaka? Bo u nas alergia więc odpada...
  • 5
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    Ciekawe , musze wypróbowac , ja z tesco jeszcze nie miałam bo u nas wiecznie braki na półkach , ale spróbuję
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    mala2021

    wyglądają bardzo apetycznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !