Sposób przygotowania

Ugotować sześć jajek na twardo. Jajka pokroić w kosteczkę. Cebulę pokroić w drobną kosteczkę, żółty ser zetrzeć na tarce. W misce połączyć ugotowane jajka, cebulę, żółty ser, sól, pieprz, pietruszkę, paprykę, surowe jajko i trzy łyżki bułki tartej. Wszystkie składniki dobrze połączyć i uformować kotlety. Roztrzepać jedno jajko. Kotlety obtoczyć w jajku następnie w bułce tartej i smażyć z obu stron na rozgrzanej patelni z olejem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    anulka69

    pyszne
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    bardzo smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    jak dla mnie rewelacja!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    apetyczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    fajne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    pycha
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    świetne, takich nie jadłam..
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    super wyglądają
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszne !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    pyszne kotleciki :)
  • 1
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    pysznosci
  • 1
    original
    Opublikowano

    Renia1

    pomyslowe i pysznie wygladaja
  • 2
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    przypominają mi dzieciństwo
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    bardzo smakowicie wyglądają:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    są bardzo apetyczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    danie mojego dzieciństwa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !