Sposób przygotowania

Białka ubić na sztywną pianę, dodać cukier,żółtka i ubijać, Dodać pozostałe składniki, wymieszać. Na końcu dodać pokrojone w drobną kosteczkę jabłka. Można także dodać rodzynki i orzechy. Wylać na blaszkę. Piec około 45 min w temp 170stopni. Posypać cukrem pudrem. Smacznego:)

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jerry1

    prosty i smaczny:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    wspaniały
  • 2
    original
    Opublikowano

    joanna77

    fajny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    lubię takie ciasta z jabłkami
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota37

    ciekawy pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    ciekawy przepis i smacznie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobry

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !