Sposób przygotowania

Krok 1 / 6

Grzyby umyć,pokroić w plasterki.Cebulę obrać i pokroić w kostkę.Podsmażyć na maśle,doprawić delikatnie solą i pieprzem.Z kapusty wyciąć głąb i obgotować w osolonej wodzie zdejmując pojedyncze liście.Woreczki z kaszą i ryżem podgotować ok 10 minut w lekko osolonej wodzie.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    tom

    ciekawie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    smacznie i zdrowo
  • 0
    14589962_10208420256398366_6230213560350416002_o
    Opublikowano

    Wiesława1

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Megi

    smaczne goląbki:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !