Sposób przygotowania

Paprykę oczyścić z gniazd nasiennych i pokroić w paseczki. Cebulę obrać i pokroić w piórka. Pieczarki oczyścić, szybko umyć i osączyć. Pokroić w plasterki.

Zagotować składniki zalewy i gorącym płynem zalać warzywa.
Odstawić na 12 godzin. Po tym czasie ponownie całość zagotować, gorącą sałatką wypełnić słoiki, zakręcić i pasteryzować 30 minut.

Komentarze

  • 1
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    <font color="teal"><b>*** Serdecznie zapraszam do zapoznania się z moimi przepisami i pomysłami na bardzo zróżnicowane potrawy :) *** Każdy znajdzie tutaj coś dla siebie :)</b></font color="teal">
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    pychota
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    radosna29

    fajna z czym podajesz?
  • 2
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    Jako przystawkę do zimnego bufetu, do sałatek, jako dodatek do obiadu i potraw z grilla, so pizzy...
  • 1
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    fajny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !