Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Arkusz ciasta francuskiego pokrój w podłużne paski.


Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    freekate

    proste i smaczne :)
  • 2
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    piękne zdjęcia gotowych paluchów
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    fajna przekąska
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Nie jadłam jeszcze takich, ale ciekawie się zapowiadają.
  • 2
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    schrupałabym kilka z przyjemnością
  • 1
    original
    Opublikowano

    przejs

    super przekąska!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kas2

    wyglądają genialnie
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    fajne
  • 3
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    wspaniała przegryzka :-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    tak łatwo ale za to jak smacznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszkalider

    rewelacjne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !