Sposób przygotowania

kupujemy mięso mielone lub sami je mielimy. Ja miele zawsze szynkę w domu:)
wrzucamy mięso do miski, dodajemy kukurydzę groszek konserwowy, jajko bułkę tartą i sól.
mieszamy wszystko razem a następnie wrzucamy na posmarowaną tłuszczem i zasypaną bułką tartą wąską blaszkę
pieczemy około 50 minut w temperaturze 180 stopni.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    caroline1983

    dobra na obiad i do kanapek :)
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    świetna pieczeń
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    rewelacja
  • 0
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    domowa pieczeń najlepsza

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !