Sposób przygotowania

Pangę kroimy w kostkę i przekładamy do miseczki, kropimy sokiem z cytryny, dodajemy przyprawę do ryb, nieco soli i pieprzu. Mieszamy i odstawiamy na 30 minut. Na patelni rozgrzewamy masło i kiedy ma odpowiednia temperaturę to przekladamy pokrojoną rybę. Smażymy ją około 6 minut, co jakis czas mieszając. gdy jest już miękka to podajemy

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    treonina

    bardzo taką lubię ale po tej aferze z pangami jakiś mam obawy przed kupnem tej rybki
  • 0
    original
    Opublikowano

    freekate

    pyszne :)
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    fajny pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    erym

    a mi panga nie smakuje, choc pieknie wyglada twoj przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    bardzo smaczna rybka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !