Sposób przygotowania

Najpierw ugotować kaszę w osolonej wodzie.Cebulę obrać pokroić w kosteczkę i usmażyć na oleju. Do ugotowanej kaszy dodać usmażona cebulę, jajko 2 łyżki mąki i 2 łyżki bułki tartej. Całość wymieszać dodać sól, pieprz i majeranek do smaku i znów wymieszać. Z przygotowanej masy uformować klopsy i obtoczyć w bułce tartej później usmażyć na oleju.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    świetne!
  • 1
    original
    Opublikowano

    treonina

    bez mięsa :-) fajne postne danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    nie znałam takich klopsów,pomysłowe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    o takich nie słyszałam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !