Składniki:
wywar z wędzonki | 1,5 l |
zakwas | do smaku |
czosnek | 2 ząbki |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
ziele angieslkie | 3 szt |
chrzan świeżo starty | 1 łyżka |
śmietana | 15 dag |
jajko | 4 szt |
kiełbasa | 40 dag |
wywar z wędzonki | 1,5 l |
zakwas | do smaku |
czosnek | 2 ząbki |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
ziele angieslkie | 3 szt |
chrzan świeżo starty | 1 łyżka |
śmietana | 15 dag |
jajko | 4 szt |
kiełbasa | 40 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: