Sposób przygotowania

Paprykę oczyścić i pokroić. Wodę zagotować z octem, dodać cukier i sól. Paprykę ułożyć w słoikach, dodać listek laurowy, gorczycę oraz ziele angielskie. Zalać paprykę. Zapasteryzować.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    żółtej jeszcze nie marynowałam,muszę zrobić
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    uwielbiam ją
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Lubię papryczkę, ale zazwyczaj marynuję czerwoną
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    pycha, bardzo lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    super wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !