Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Ziemniaki obrać, umyć i zetrzeć (można przy pomocy blendera :) - jest łatwiej i szybciej). Dodać cebulę - również zetrzeć. Posolić wg gustu.


Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    Dlaczego "zielone kluchy"? U nas to kluski ziemniaczane lub kluchy na pyrach :)
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Lilo

    Nie wiem dlaczego zielone, ponieważ w sumie mają kolor szary..., ale pamiętam z dzieciństwa jak robił je mój tata... zawsze mawiał "zielone kluseczki dla mojej córeczki:) "... takie niewinne wspomnienia... :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    też się zastanawiałam nad nazwą , jak zwał tak zwał , ale zawsze dobre :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    można do kluch dać szpinaku i będą zielone....najważniejsze że są dobre..
  • 2
    original
    Opublikowano

    caffee_tea

    dziwne, ale smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    ziemniaki zzieleniały ?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !