Sposób przygotowania

Wodę wlać do garnka dodać przecier pomidorowy , bazylię oregano , suszone pomidory i do smaku pieprz oraz sól . Całość zamieszać i gotować do wrzenia w tym czasie makaron chiński pokruszyć do talerza . Gdy zupa się już ugotuję wlać do miski z makaronem i zakryć pokrywką lub talerzykiem by makaron szybko napęczniał .

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    nigdy nie spotkałam się z żadnymi kostkami w zupkach chińskich
  • 0
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    taa, jasne, domowa pomidorowa a na misce kropelki wody które spadły z czajnika przy zalewaniu! wygląda jak gorący kubek a nie zupa z przecierem!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !