Sposób przygotowania

Pieczarki i cebulę kroimy drobno i dusimy z mielonym mięsem na oleju, doprawiamy i odparowujemy.
Mięso kroimy na plastry, rozbijamy, doprawiamy. Smarujemy farszem, zwijamy w roladki. Rumienimy na oleju, podlewamy woda i dusimy do miękkosci.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    takiej kompozycji nie robiłam,
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    pyszności:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    wołowe...takie,to ja lubię.
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    smaczne połączenie
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pyszne są takie roladki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !