Sposób przygotowania

Kapustę wyciskamy z nadmiaru soku żeby bigos nie był za kwaśny.
wrzucamy do garnka i zalewamy wodą.
gotujemy ok godzinę.
w między czasie kroimy kiełbaskę w kostkę i podsmażamy na patelni.
pod koniec gotowania kapusty wrzucamy kiełbasę oraz przyprawy.
z bigosu możemy zlać ewentualny nadmiar wody (jak kto lubi;)
smacznego :)

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    to coś na zdjęciu to jest gotowe danie?
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Piotr24

    tak. Wiem że zdjęcie nie jest idealne ale to jest przede wszystkim wina złego oświetlenia i ujęcia. Bigos przepyszny, naprawdę proponuję spróbować (ja robię lekko kwaskowy).
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mimi

    lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Rogalik

    smaczny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !