Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Rukolę myjemy i osuszamy.

Pomidorki przekrawamy na pół. Wędlinę, paprykę i ser kroimy w kostkę.

Robimy sos czosnkowy: mieszamy jogurt z majonezem, dodajemy przeciśnięte ząbki czosnku, przyprawiamy solą i pieprzem do smaku.


Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    świetna
  • 2
    original
    Opublikowano

    msmariusz

    uwielbiam ją
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    wygląda apetycznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    dianix

    zjadłabym ją:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mic

    świetny przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kuchareczka1979@wp.pl

    Pyszny pomysl
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    wygląda świetnie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magula

    dzis robie podobna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !