Sposób przygotowania

Kapustę biała ugotować do miękkości. Mięso oczyścić z błonek i zmielić. Ostudzoną kapustę, cebulę i pieczarki posiekać bardzo drobno ręcznie lub w robocie.
Mięso wymieszać z kapustą, jajka rozbić z śmietaną i przyprawami, dodać do masy. Naczynie żaroodporne lub formę do babki wysmarować tłuszczem, nałożyć masę i piec 45 minut w temperaturze 180 st. Gorącą podawać samą lub z sosem pomidorowym.

Smacznego

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    dobry przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Anio?eczek

    ciekawy przepis
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    dla mnie to nowość
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smakowita "baba gołąb"
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    ciekawy przepis muszę wypróbować

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !