Sposób przygotowania

Kurczaka oczyścić i wysuszyć na papierowym ręczniku. Pokroić w kostkę. Cebulę pokroić w piórka, czosnek w kostkę i podsmażyć na oliwie. Dodać osuszonego kurczaka. Smażyć aż do zarumienienia się. Dodać kilka łyżek śmietany oraz musztardę. Doprawić przyprawą ziołową, skropić sokiem z cytryny.

Podawać zaraz po przyrządzeniu z makaronem lub ryżem.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    super przepis
  • 0
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    kurczaka lubię w każdej postaci :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kasia36

    Fajny pomysł na sos

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !