Sposób przygotowania

Masa na ule:
1. Zmielone orzechy, cukier puder i białko łączymy ze sobą i wyciskamy w foremce ule.

Masa alkoholowa do wypełnienia uli:
1. Wszystkie składniki lączymy ze sobą i mieszamy. Wlawamy do uli i od dołu "zaklejamy" opłatkiem.

Smacznego :)

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    ciekawie wyglądają :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    iziona

    Fajne są te ule, muszę koniecznie sobie sprawić taką formę
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !