Sposób przygotowania

Seler konserwowy odsączyć z zalewy. Brzoskwinię - 1 połówkę z puszki - odsączyć z syropu. Do miksera włożyć seler konserwowy, brzoskwinię, jogurt naturalny i cukier - wszystko zmiksować na 1-2 włączenia. (Niektóre roboty mają możliwość na włączenia na jedno przekręcenie). Nie mielić zbyt długo by nie zrobiła się papka. Wszystko ma się tylko drobniej zmielić. Smacznego.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    tom

    tez robie taką
  • 1
    original
    Opublikowano

    tom

    tez robie taką
  • 0
    original
    Opublikowano

    tom

    tez robie taką
  • 0
    original
    Opublikowano

    jolanta19

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    bercik1

    Połączenie wydaje się smaczne.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ma-pl

    Ja nie mam czasu na zrobienie samej takiej ale często taką kupuję gotową.
  • 1
    original
    Opublikowano

    paula99926

    no takiej jeszcze nie jadłam...
  • 2
    original
    Opublikowano

    paula99926

    no takiej jeszcze nie jadłam...
  • 1
    original
    Opublikowano

    edi

    fajna
  • 0
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    ciekawy przepis
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    ciekawa
  • 1
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    prosta i smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    smaczna i zdrowa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !